× حساب کاربری تاریخچه سفارشات شارژ حساب افزایش اعتبار حساب با کارت شارژ محصولات خریداری شده من تراکنش های مالی کارت خرید خروج از حساب کاربری
روغن کنجد باریج

روغن کنجد باریج

نرم کننده، مرطوب کننده

موارد مصرف
  • مرطوب کننده و نرم‌کننده پوست

  • رفع التهابات ناشی از سوختگی

مواد تشکیل دهنده

روغن دانه کنجد (Sesamum indicum)

شرایط منع مصرف در کودکان زیر ۲ سال منع مصرف دارد.
احتیاط در مصرف

در دوران بارداری با احتیاط مصرف شود.

عوارض جانبی

احتمال ایجاد واکنش‌های حساستی در مصرف آن وجود دارد.

شرایط نگهداری

فرآورده در ظرف دربسته، دور از نور و در دمای ۱۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری شود.

مقدار و نحوه مصرف

روزی ۲ تا ۳ بار به صورت موضعی در محل مالیده شود.

محتویات بسته

روغن، ظرف ۳۰ میلی‌لیتری همراه با بروشور در جعبه مقوایی.

شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت و درمان (IRC) 586124105144292952
ماده موثره

لینولنیک اسید، اولئیک اسید، لیگنان‌های سزامین و سزامولین

تاریخ انقضاء حداقل 6 ماه

روغن دانه کنجد (Sesamum indicum) حاوی پروتئین و ویتامین های E، B و D بوده و سرشار از روی، منیزیم، مس و منگنز می باشد. مصرف موضعی این روغن خواص بسیاری برای پوست داشته و موجب بهبود خارش، التهاب و خشکی های پوست می گردد. این روغن خواص نرم کنندگی نیز داشته و در طب سنتی به منظور رفع خشونت و ترک های ایجاد شده در کف دست مورد استفاده قرار می گیرد.

روغن کنجد باریج یکی از روغن های خالص گیاهی تولید شده توسط شرکت داروسازی باریج اسانس می باشد که جهت مصرف موضعی تهیه شده و پوست را نرم و مرطوب می کند. این روغن باعث درمان جای زخم و جراحت نیز می گردد. استفاده از روغن کنجد باریج همچنین باعث بهبود ورم های پوستی، التهابات ناشی از سوختگی و لک های خون مردگی به جا مانده از ضربه شده و به این ترتیب پوستی سالم و زیبا برای شما به ارمغان می آورد. علاوه بر این روغن کنجد را می توان به عنوان روغن ماساژ و برای کمک بهبود بیماری هایی چون رماتیسم به کار برد.

برای بهره مندی از خواص روغن کنجد باریج باید روزانه 2 الی 3 بار مقدار مناسبی از آن را بر روی موضع مورد خود بمالید. توجه داشته باشید احتمال بروز واکنش های حساسیتی در اثر استفاده از این روغن گیاهی وجود دارد و کودکان زیر ۲ سال از مصرف روغن کنجد باریج منع شده اند. افراد در دوران بارداری نیز می بایست این محصول را با احتیاط مصرف نمایند.

از روغن یا عصاره کنجد به دلیل فویاد بسیاری که برای پوست دارد به طور گسترده در تهیه فرآورده های آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. کرم پر کننده چروک صورت سینره از جمله این محصولات می باشد که به شاداب تر و جوان تر شدن چهره افراد کمک می کند. صابون نرم پسته و کنجد آرپی نیز یکی دیگر از فرآورده های حاوی کنجد است که موجب رفع خشکی پوست و ترمیم بافت های آسیب دیده می شود.

روغن کنجد اگر به صورت خوراکی مصرف شود نیز برای بدن بسیار مفید بوده و موجب رفع التهاب مفاصل و مثانه می گردد. این روغن همچنین به دلیل ماهیت چربی که دارد به عنوان یک ملین می تواند یبوست را درمان می کند. روغن کنجد یکی از روغن های اشباع نشده است که نه تنها کلسترول بدن را بالا نمی برد، بلکه به کاهش آن نیز کمک می کند. شما می توانید در صورت تمایل روغن دانه کنجد گیاه اسانس که جهت استفاده خوراکی تهیه شده است را از داروخانه آنلاین مفید طب تهیه کرده و از اثرات درمانی آن بهره ببرید.

محصولات مشابه

بیشتر