صابون درخت چای (تی تری) گل سیتو

صابون درخت چای (تی تری) گل سیتو

بیماری های پوستی و قارچ، زخم ها و جوش

موارد مصرف
  • بهبود دهنده زخم های پوستی 
  • درمان بیماری های پوستی و قارچی 
  • عفونت های موضعی و آکنه (جوش)
مواد تشکیل دهنده تالو- اسید چرب- لانولین- روغن درخت چای استرالیایی- افزودنیهای مجاز
مکانیسم اثر این صاون بعلت دارابودن روغن تی تری علاوه بر خاصیت نرم کنندگی ، ضدالتهاب ، آنتی باکتری قوی و آنتی بیوتیک طبیعی می باشد . و میتوان جهت ضدعفونی و التیام زخم ها استفاده نمود
مقدار و نحوه مصرف ابتدا سطح پوست را با صابون ماساژ داده و بعد از 2-3 دقیقه با آب ولرم شستشو دهید. روزانه دو بار شستشو با این صابون اثربخشی کافی برای پوست را دارد.
محتویات بسته 125 گرمی
شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت و درمان (IRC) 38/10290

روغن درخت چای


روغن درخت چای به عنوان یک ماده ضد التهاب، ضد عفونی کننده، ضد باکتری، ضد قارچ کاربرد فراوان داشته این روغن حاوی ترکیبات متعددی می‌باشد که ذاتآ قدرت آنتی بیوتیکی دارند و یکی از مفیدترین روغن های دارویی میباشد که در درمان عفونت‌های پوستی کاربرد دارد در مطالعات علمی متعددی خواص ضد میکروبی و آنتی باکتریایی آن به اثبات رسیده است و به صورت موضعی یک ضد عفونی کننده مؤثر در از بین بردن باکتری‌های ایجاد کننده آکنه می‌باشد.
روغن درخت چای برای درمان پوست‌های مبتلا به جوش غرور و رفع التهابات پوستی مناسب می باشد.
روغن درخت چای ضد قارچ طبیعی بسیار قوی است و برای مقابله با قارچ انگشتان پا، زگیل، شوره موی سر، بیماری قارچی برفک مانند شوره زرد رنگ سر نوزاد، قارچهایی که در سطح ناخن هستند سودمند است و به عنوان یک مقوی عالی سیستم دفاعی استفاده می‌شود.
این روغن برای پوستهای چرب بسیار مفید می باشد و تنظیم کننده تعادل چربی پوست میباشد و با تنظیم و تعدیل چربی، پوست را به وضعیت طبیعی خود نزدیک می‌کند و از بروز آکنه در اثر چربی پوست پیشگیری می کند و پوست را صاف و یکنواخت می‌سازد و قارچهای پوستی را که باعث خارش می‌شود از بین می‌برد.


صابون تی تری گل سیتو


صابون تی تری گل سیتو جهت پوستهای چرب و آکنه ای می باشد، یک پاک کننده مفید برای پوستهای چرب می باشد به علت اینکه تنظیم کننده  تعادل چربی پوست می باشد و به صورت موضعی یک ضد عفونی کننده مؤثر در از بین بردن باکتری‌های ایجاد کننده آکنه می‌باشد.
این صابون  بعلت دارا بودن روغن تی تری استرالیایی علاوه بر خاصیت نرم کنندگی، ضد التهاب، آنتی باکتری قوی ، ضد قارچ و آنتی بیوتیک طبیعی  نیز می باشد که از این صابون می توان جهت ضد عفونی کردن، بهبود و التیام زخمها و بیماریهای قارچی پوست نقاط مختلف بدن و ناخن  استفاده نمود.



  • روغن تی تری از اواخر سال 1900 میلادی و جنگ جهانی اول و دوم به عنوان یک آنتی سپتیک و آنتی باکتری قوی  مصرف شده است. همچنین جهت بهبود زخم های پوستی به کار می رفته است.

  • امروزه از خاصیت آنتی سپتیک و آنتی باکتریال این گیاه در فراورده های آرایشی و بهداشتی استفاده می گردد.

محصولات مشابه

بیشتر