شامپو ضدشوره و ضدقارچ اطفال ایروکس

شامپو ضدشوره و ضدقارچ اطفال ایروکس

ضد شوره، ضد قارچ

موارد مصرف
  • ضد شوره
  • ضد قارچ
مواد تشکیل دهنده آب دیونیزه، سدیم لورو آمفواستات، سدیم لوریل سارکوزینات، کوکامید و پروپیل بتائین، عصاره بید کانادایی، کوکوگلوکوزید، عصاره اکیناسه، عصاره آویشن باغی، عصاره گل همیشه بهار، گلیسیرین،د – پانتنول، سوربیتول، عصاره برگ زیتون، روغن جوجوبا، کوکونات فتی اسید دی اتانل آمید، اسانس، پیروکتون اولامین، آلانتوئین، پلی کواترنیوم- 10، اسید سیتریک ، ایزوتیازولین 5/1% و دیگر افزودنیهای مجاز.
احتیاط در مصرف • در مدت استفاده از شامپو ضد شوره اطفال ایروکس از شامپوی دیگری استفاده نکنید. • این شامپو را جایگزین شامپوی مصرفی کودک کرده و هر بار که کودک استحمام می کند از آن استفاده نمایید. • در حین مصرف شامپو بهتر است با نوک انگشتان دست، پوست سر کودک را ماساژ دهید تا هم به پوسته ریزی کمک کنید و هم جریان پوست سر بیشتر شود. • می توانید برای اثر بخشی بهتر، یک ساعت قبل از حمام، پوست سر کودک را با روغن بچه یا روغن های گیاهی چرب کرده، ماساژ داده و سپس نوزاد را حمام کنید. • بهتر است کودکان از دیگر محصولات مو مانند اسپری مو، ژل مو، واکس مو استفاده نکنند. • از زمانی که شامپو روی سر کف میکند تا زمان آبکشی بهتر است دو دقیقه فرصت دهید تا اثر شامپو اعمال شود.
مقدار و نحوه مصرف در صورتی که پزشک دستور مصرف خاصی نداده باشد، روزانه یکبار، مقداری از این شامپو را روی سر کودک ریخته و با نوک انگشتان دست ماساژ دهید، سپس به طور کامل سر را با آب ولرم بشویید. در صورتی که مقدار پوسته ها کاهش پیدا کرد، شستشو را با هفته ای دوبار ادامه دهید. دوره درمان را تا دو هفته پس از پایان پوسته ریزی کامل کنید. گرچه شوینده های شامپو و سایر ترکیبات آن در چشم نوزاد سوزش و حساسیت ایجاد نمی کنند، اما برای جلوگیری از ورود احتمالی پوسته ها به چشم نوزاد بهتر است موقع آبکشی نوزاد را به پشت روی دست قرار دهید و ابکشی را طوری انجام دهید که آب از پشت سر نوزاد جاری شود.
شوره ی سر نه تنها در بزرگسالان بلکه در نوزادان و کودکان نیز ممکن است دیده شود.
این ضایعه به صورت تکه های خشک و فلسی شکل که از پوست سر به صورت ورقه های کوچکی جدا می شوند ظاهر میشود و در نوزادان به کلاه گهواره ای یاCradle cap معروف است. بروز شوره در کوردکان ممکن است با خارش نیز همراه باشد. در اکثر موارد علت خاصی برای ابتلا به آن وجود ندارد و نمی توان گفت الزاما آلرژی، عدم رعایت بهداشت و وراثت در آن دخیل هستند. در بعضی موارد که عامل به وجود آورنده ی آن قارچ می باشد همراه با پوسته ریزی ممکن است زخم هم ایجاد شود.
ترکیبات مهم:
پیروکتوناولامین:
با نام تجاری اکتوپیروکس از جدیدترین و بهترین مواد ضد قارچ و ضد باکتری است که طیف وسیعی از باکتری ها و قارچ ها مثل تریکوفیتون ها، میکروسپوروم ها، انواع کاندیدا، انواع مالاسزیا، قارچ های مخمر مانند و آسپرژیلوس ها را ازبین می برد. اثر ضد قارچی بسیار قوی این ماده از طریق ایجاد کمپلکس و غیر فعال کردن آهن اعمال می شود. این ماده با توجه به این که ایمینی و Safety بسیار بالایی دارد و در گروه ترکیبات غیر سمی (Non-poisonous) دسته بندی می شود، اثر بخشی قابل توجهی نیز نشان می دهد و تنها ترکیب ضد قارچ قابل استفاده در کودکان و زنان باردار است.
عصاره آویشن باغی :
آویشن باغی یا Thymus متعلق به خانواده نعناع یکی از قدیمی ترین گیاهان دارویی و ادویه است.مردم یونان باستان این گیاه را نماد شجاعت می دانستند. این گیاه در مصر باستان نقش عمده ای در مومیایی کردن اجساد ایفا می کرده است. از آویشن باغی در اکثر فارماکوپه های معتبر به عنوان یک گیاه دارویی نام برده شده و خواص درمانی آن برشمرده شده است. مهمترین اجزاء تشکیل دهنده اسانس را تیمول، کارواکرول و پاراسیمول تشکیل می دهد. همچنین حاوی تانن، فلاونوئید، ساپونین و نیز مواد تلخ می باشد.
اسانس این گیاه به عنوان آروماتراپی (رایحه درمانی) استفاده می شود. برای این گیاه خواص ضد عفونی کننده و ضد باکتری قوی عنوان شده است
عصاره ی برگ زیتون:
ترکیبی ارزشمند از فلاونوئیدها و اولئویوروپین (Oleoeuropeine) می باشد که اثرات ضد میکروبی و باکتریواستاتیکی قوی دارد. تحقیقات بالینی متعددی این خواص را در برگ زیتون نشان داده اند و بسیاری از محققین علت بقای طولانی این گیاه را به وجود همین ترکیبات نسبت می دهند. همچنین قدرت ضد التهابی و التیام بخشی قوی دارد و با مهار رادیکال های آزاد می تواند از آسیب های وارده به سلول و پیری و انهدام آن جلوگیری نماید.
عصاره ی اکیناسه:
گیاهEchinacea angustifolia یکی از قدیمی ترین گیاهان داروئی مطرح در جهان می باشد و صورت سنتی در بین گیاه شناسان در درمان زخم های پوستی، حساسیت ها آبسه، اگزما و تبخال استفاده می شده است.این گیاه تقویت کننده سیستم ایمنی بدن بوده و اثرات ضد قارچ، آنتی سپتیک، ضد شوره، ضد التهاب و ترمیم کننده دارد و بعد از حدود 45 روز شوره و التهاب پوست سر را تا 80 % ، از بین می برد. ترکیبات دارویی ایز گیاه کاربرد وسیعی در صنایع داروسازی دارد. بیشترین استفاده این گیاه به لحاظ خواص ایمونولوژیک آن می باشد، بیشتر در اروپا استفاده می شود و در ایران سابقه مصرف برای آن ذکر نشده است.
عصاره ی گل همیشه بهار(کاندولا):
این گیاه با نام علمی Calendula officinalis و حاوی سیترولات، موسیلاژ کاروتنوییدها، فلاوونوییدها، رزین و ساپونین می باشد. به علت خواص ضدالتهابی ترمیم کنندگی و قدرت التیام بخشی فوق العاده عالی،
در درمان زخم های حاد پوستی بریدگی، همورویید، کهیر، کبودی و زگیل کاربرد مناسبی داشته، اثرات ضد عفونی کننده و ضد قارچ، قابض و ضد خونریزی و خواص استروژنیک نیز دارد. این ترکیب کاربرد وسیعی در صنعت آرایشی و بهداشتی دارد.
عصاره ی بید کانادایی :
عصاره ی علف بید کانادایی یا اپیلوبیوم انگوستی فولیوم است که به آن در زبان محلی
Canadian Willowherb می گویند. این گیاه اثرات تقویت کننده، آنتی باکتریال، قابض ضد اکنه، آنتی اکسیدان و التیام بخش فوق العاده دارد و قدرت ضد التهاب و ترمیم کنندگی آن بی نظیر است.
د- پیش ساز ویتامین B5 است که به راحتی از لایه های پوست عبور کرده و در زیر آن به ویتامین B5 تبدیل می شود. این ویتامین در تنظیم تعادل آب و چربی پوست و شادابی و طراوت آن نقش بسیار موثری دارد و خارش، التهابات و تحریکات پوستی را کاهش داده، کمک شایانی به ترمیم زخم و التیام آسیب ها ی پوستی می کند.
آلانتوئین:
مشهور ترین ترکیب گیاهی التیام بخش است که باعث سرعت بخشیدن به بازسازی و تاکثیر سلولی بافت آسیب دیده می شود، غیر سمی و کراتولیتیک شناخته شده، در بهبود تاول ها، زخم های پوستی، خشکی و التهاب ناشی از آفتاب، دمل جوش های پوست، اگزما و پسوریازیس بسیار موثر است. در این محصول آلانتوئین جهت جدا کردن لایه های شوره از رویه پوست سر به کار رفته شده است.
روغن جوجوبا:
این ترکیب خواص ارزشمند متعددی دارد که از دیر باز نقش ویژه ای به آن در بهداشت پوست و مو بخشیده است. روغن جوجوبا با چربی پوست (سبوم) سازگار است و ضمن پاک کردن پوست (Cleansing) موجب رفع جوش می گردد. این ترکیب اثرات قوی مرطوب کننده، نرم کننده، التیام بخش و آنتی باکتری دارد. همچنین به خاطر وجود خواص آرام بخش طولانی مدت آن به عنوان روغن ماساژ نیزکاربرد دارد.