× حساب کاربری تاریخچه سفارشات شارژ حساب افزایش اعتبار حساب با کارت شارژ محصولات خریداری شده من تراکنش های مالی کارت خرید خروج از حساب کاربری
روغن جوانه گندم گیاه اسانس

روغن جوانه گندم گیاه اسانس

محافظ پوست، ضد چروک و ملین

موارد مصرف
  • مغذی و محافظ پوست (ضد چروک)
  • ملین
  • منبع غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین E
مواد تشکیل دهنده روغن جوانه گندم از گندم جوانه زده تهیه نمی شود؛ بلکه از ژرم گیاه گندم با نام علمی Triticum aestivum متعلق به خانواده gramineae تهیه می گردد.
احتیاط در مصرف برای مصرف خوراکی این روغن باید با پزشک مشورت شود .
عوارض جانبی

در روزهای درمانی معمول ، عارضه ای گزارش نشده است. 

احتمال بروز حساسیت در افرادی با سابقه آلرژی وجود دارد

شرایط نگهداری

در یخچال و دور از دسترس کودکان نگهداری شود . 

از یخ زدگی جلوگیری شود .

مقدار و نحوه مصرف مقدار کافی از روغن را روزی دو تا سه بار بر محل مالید شود .
شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت و درمان (IRC) 0284-س-ت-93-م
تاریخ انقضاء حداقل 6 ماه

این محصول از بخش رویان جوانه گندم (Triticum aestivum L) تهیه شده است و منبعی بسیار غنی از اسیدهای چرب و ویتامین E می باشد. از روغن جوانه گندم گیاه اسانس که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی نیز می باشد، می توان به عنوان رفع کننده خشکی پوست، نرم کننده و مغذی پوست و همچنین ترمیم کننده پوست های آسیب دیده استفاده کرد.

روغن جوانه گندم قادر خواهد بود به خوبی از پوست شما در برابر اشعه ماوراء بنفش محافظت کند. یکی دیگر از ویژگی های فوق العاده این روغن گیاهی، خاصیت ضد چروک و ضد پیری بودن آن بر روی پوست می باشد. در صورتی که شما در مناطقی با شرایط بد آب و هوایی زندگی می کنید، استفاده از روغن جوانه گندم می تواند از پوست شما در مقابل این شرایط محافظت کند. یکی از ترکیبات موجود در این روغن اسکوالن (Squalene) می باشد که دارای خاصیت باکتری کُشی بوده و باعث تکثیر سلول ها و بازسازی بافت نیز می شود. برای مصرف موضعی این روغن روزانه مقدار کافی از آن را 2 تا 3 مرتبه بر روی محل مورد نظر بمالید.

روغن جوانه گندم علاوه بر تمام خواصی که برای پوست دارد، ملین بوده و باعث کاهش فشار خون نیز می شود. به دلیل اینکه این روغن حاوی مقدار زیادی اسید های چرب و ویتامین E می باشد، یکی از اجزای ارزشمند رژیم غذایی نیز به شمار می رود. البته به این نکته توجه داشته باشید که مصرف خوراکی این محصول منوط به مشورت با پزشک می باشد.

از جوانه گندم و روغن آن به صورت گستره در ساخت فرآورده های آرایشی و بهداشتی استفاده می شود، به طور مثال شامپو پروتئین جوانه گندم ایروکس یکی از محصولاتی است که از عصاره جوانه گندم در آن استفاده شده است. سینره، یکی از محبوب ترین برند های ایرانی نیز در ساخت بسیاری از محصولات خود از جمله کرم سفت کننده افراد بالای 40 سال، کرم دور چشم افراد بالای 40 سال و کرم ترمیم کننده مو سینره از جوانه گندم و روغن آن استفاده کرده است.

روغن جوانه گندم را باید در ظروف در بسته و محیط خنک نگهداری کنید. تا کنون عارضه ای در اثر مصرف معمول روغن جوانه گندم گزارش نشده است، اما افرادی که دارای سابقه آلرژی می باشند ممکن است در اثر مصرف این محصول دچار حساسیت شوند.

محصولات مشابه

بیشتر