× حساب کاربری تاریخچه سفارشات شارژ حساب افزایش اعتبار حساب با کارت شارژ محصولات خریداری شده من تراکنش های مالی کارت خرید خروج از حساب کاربری
روغن سیاهدانه باریج

روغن سیاهدانه باریج

تقویت جنسی، درد مفاصل

موارد مصرف
  • درد مفاصل(از نوع سرد)

  • تقویت نیروی جنسی

مواد تشکیل دهنده روغن سیاهدانه
شرایط منع مصرف
  • این فرآورده صرفاً جهت مصارف خارجی می‌باشد و نباید خورده شود.
  • از مصرف فرآورده در ناحیه اطراف و داخل چشم باید خودداری شود.
  • در کودکان زیر ۲ سال مصرف نشود.
  • در بارداری و شیردهی مصرف نشود.
عوارض جانبی

گزارش‌های نادری از حساسیت موضعی به روغن سیاهدانه وجود دارد.

شرایط نگهداری
  • فرآورده در ظرف دربسته، دور از نور و در دمای ۱۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری شود.
  • دور از دسترس اطفال نگهداری شود.
مقدار و نحوه مصرف

مقداری از روغن سه بار در روز به موضع مالیده شود.

محتویات بسته

روغن، ظرف ۳۰ میلی‌لیتری همراه با بروشور در جعبه مقوایی.

شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت و درمان (IRC) 6713905054496688
ماده موثره

لینولئیک اسید، اولئیک اسید، پالمتیک اسید

تاریخ انقضاء حداقل 6 ماه

سیاه دانه (Nigella sativa) یکی از مشهور ترین گیاهان دارویی است که سرشار از ویتامین های A، D و E بوده و طبق تحقیقات انجام شده دارای اثرات ضد التهابی، ضد اکسایشی، آنتی هیستامینی و تقویت کننده سیستم ایمنی می باشد. این گیاه دارویی فوق العاده که طبق روایات اسلامی پیامبر اکرم (ص) آن را درمان هر دردی جز مرگ دانسته اند، طبع گرم و خشک داشته و به دو صورت موضعی و خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد.

روغن سیاهدانه باریج یکی از روغن های صد در صد خالص تولید شده توسط شرکت داروسازی باریج اسانس می باشد که صرفاً جهت استفاده موضعی تهیه شده و نباید خورده شود. مالیدن این روغن بر روی مفاصل و کمر، درد های شدید به ویژه درد هایی را که ناشی از سردی می باشند بهبود می بخشد. همچنین اگر روغن سیاهدانه باریج را بر روی اعضای تناسلی و کمر بمالید، برای تقویت نیروی جنسی و نعوظ مفید خواهد بود.

به منظور مصرف روغن موضعی سیاهدانه باریج باید سه بار در روز مقدار مناسبی ازآن را بر روی موضع مورد نظر خود بمالید. این روغن گیاهی را در نواحی اطراف و داخل چشم نباید مورد استفاده قرار دهید. توجه داشته باشید مصرف روغن سیاهدانه باریج برای افراد در دوران بارداری و شیردهی و همچنین کودکان زیر ۲ سال ممنوع است.

روغن سیاه دانه 30 میلی لیتر گیاه اسانس یکی از محصولاتی است که جهت استفاده خوراکی این روغن تهیه شده و ضد سرفه و ادرار آور می باشد. این محصول همچنین به رفع قولنج و سردرد و بهبود درد مفاصل کمک می کند. شرکت داروسازی گیاه اسانس به دلیل آن که ممکن است خوردن روغن سیاه دانه برای بسیاری از افراد مطلوب نباشد، آن را قالب محصولی با نام کپسول نرم سیاه دانه نیز ارائه می کند.

روغن سیاه دانه را می توان رایج ترین روش مصرف این گیاه دانست، اما جالب است بدانید محصولات آرایشی و بهداشتی بسیاری نیز تولید می شوند که حاوی این گیاه ارزشمند می باشند، شامپو لادن مرکب 300 میلی لیتر نیاک از جمله این محصولات است که ضد ریزش مو بوده و موجب تحریک رویش مجدد مو نیز می گردد. شما می توانید تمامی فرآورده های دارویی نام برده شده را در فروشگاه مفید طب مورد بررسی قرار داده و سپس در صورت تمایل نسبت به خرید آن ها اقدام نمایید.

محصولات مشابه

بیشتر