× public_lbl_my_posts آثار من shop_lbl_channels public_lbl_profile_dropdown_edit خروج از حساب کاربری
روغن دانه کنجد گیاه اسانس

روغن دانه کنجد گیاه اسانس

یبوست، التهاب مثانه و التهاب مفاصل

موارد مصرف
  • مصرف خوراکی: رفع یبوست،رفع التهاب مثانه،رفع التهاب مفاصل. 
  • مصرف موضعی: رفع خارش، خشکی و التهاب های پوستی، نرم کننده
مواد تشکیل دهنده

این فرآورده، روغن صد درصد خالص و طبیعی دانه ی کنجد Sesamum indicum L. می باشد.

از ترکیبات دانه ی کنجد می توان به اولئیک اسید (50-35%)، لینولئیک اسید (50-35%)، پالمتیک و استئاریک اسید، لیگنان و استرول ها اشاره نمود.

شرایط منع مصرف در افراد حساس به این روغن مصرف آن ممنوع است.
تداخل دارویی موردی گزارش نشده است.
عوارض جانبی در مصرف روغن کنجد با مقدار توصیه شده، عارضه ای گزارش نشده است.
شرایط نگهداری

دور از دسترس اطفال نگهداری شود. 

در جای خشک، خنک و دور از نور نگهداری شود.

مقدار و نحوه مصرف

خوراکی: روزانه ۲/۵ تا ۳/۵ قاشق غذا خوری. 

موضعی: روزانه ۳-۴ بار به موضع بمالید و ماساژ دهید. ملین (رفع یبوست) ، رفع التهاب مثاله ، رفع التهاب مفاصل

محتویات بسته روغن خوراکی 60 میلی لیتر
شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت و درمان (IRC) 011-88-س
تاریخ انقضاء حداقل 6 ماه

این محصول که روغن کاملا خالص و طبیعی دانه کنجد با نام علمی Sesamum indicum L می باشد، به دلیل داشتن مقادیر زیادی لینولئیک اسید (50-35%) یکی از اجزای ارزشمند رژیم غذایی به شمار می رود. روغن کنجد یکی از روغن های اشباع نشده و مفید برای بدن می باشد که نه تنها کلسترول بدن را بالا نمی برد، بلکه به کاهش آن نیز کمک می کند. کنجد حاوی پروتئین و ویتامین های E، B و D بوده و سرشار از روی، منیزیم، مس و منگنز می باشد.

روغن کنجد با توجه به ماهیت چربی که دارد، به عنوان یک ملین برای رفع یبوست به کار می رود. رفع التهاب مفاصل و مثانه از دیگر موارد مصرف خوراکی روغن دانه کنجد می باشد. این روغن برای بهبود تنگی نفس، سرفه خشک و زخم ریه نیز مفید بوده و سوزش ادرار را رفع می کند. روغن کنجد عوارض و علائم ناشی از ادم ریه و التهابات مربوط به آن را نیز کاهش می دهد.

استفاده از این روغن به صورت موضعی می تواند خارش، التهاب و خشکی های پوست را بهبود بخشد و همچنین مانند یک نرم کننده پوست عمل کند. در طب سنتی اسلام و ایران، کنجد با طبع گرم و تر شناخته شده و برای بهبود تنگی نفس، آسم و همچنین درمان ناراحتی های کولون به کار می رود. در طب سنتی از روغن دانه کنجد برای رفع خشونت و ترک های ایجاد شده در کف دست به صورت موضعی استفاده می کنند.

کنجد در تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی نیز کاربردهای فراوانی دارد، روغن مورد روناک، صابون نرم پسته و کنجد آرپی و کرم پر کننده چروک صورت سینره از جمله محصولاتی هستند که با استفاده از روغن یا عصاره کنجد تهیه شده اند. شرکت داروسازی گیاه اسانس که از سال 1368 با هدف تولید داروهای گیاهی و گیاهان دارویی فعالیت خود را آغاز کرده است، روغن دانه کنجد را به روش فشردن سرد تهیه کرده است که ارزش غذایی به مراتب بیشتری نسبت به روغن گرم دارد، زیرا روغن کنجد در اثر حرارت خواص خود را از دست می دهد.

دستور مصرف توصیه شده برای استفاده خوراکی از رروغن دانه کنجد گیاه اسانس، 2/5 تا 3/5 قاشق غذاخوری به صورت روزانه می باشد. برای مصرف موضعی این روغن، کافی است تا 3 تا 4 مرتبه در روز، روغن را بر روی محل مورد نظر مالیده و ماساژ دهید. تاکنون عوارض جانبی خاصی در اثر استفاده مقادیر توصیه شده روغن کنجد گزارش نشده است.

محصولات مشابه

بیشتر