× public_lbl_my_posts آثار من shop_lbl_channels public_lbl_profile_dropdown_edit خروج از حساب کاربری
قطره میخچه (مهدالیزین) مهدارو

قطره میخچه (مهدالیزین) مهدارو

زگیل و میخچه

موارد مصرف

  • ‎برطرف کننده زگیل و میخچه دست و پا
  • رفع کننده قسمت های شاخی پوست
مواد تشکیل دهنده محلول 16.7 درصد اسید سالیسیلیک
مقدار و نحوه مصرف

دقیقا در محل زگیل استفاده شود و از تماس آن با پوست سالم جدا خودداری شود.

محتویات بسته قطره 10 میلی لیتری
تاریخ انقضاء بیشتر از 6 ماه

پوست از جمله حساس ترین مناطق بدن است که در برابر هر گونه فشار و آسیب خارجی فورا عکس العمل نشان می دهد. این واکنش ها در اغلب موارد به صورت تورم، التهاب، قرمزی و تاول می باشند. میخچه نیز یکی از این واکنش های طبیعی پوست جهت محافظت از خود است که به عنوان یک ضایعه پوستی شایع و دردناک شناخته می شود.

در واقع میخچه لایه ای سفت و سخت از پوست است و هنگامی به وجود می آید که پوست تحت فشار زیادی قرار گرفته باشد. این ضایعه در اغلب موارد بر روی انگشتان پا یا دست و به صورت یک برآمدگی سفت و برجسته ایجاد می شود. از جمله مهم ترین دلایل پیدایش میخچه می توان به پوشیدن کفش های نا مناسب اشاره کرد.

کفش های تنگ و پاشنه بلند قسمت هایی از پا را تحت فشار زیادی قرار داده و باعث ایجاد این مشکل می شوند. پوشیدن کفش های خیلی گشاد نیز به دلیل آنکه موجب سایش پا با کفش می شوند ممکن است باعث بروز میخچه گردند. ورزشکاران، افراد دارای ناهنجاری های استخوانی و نوازندگان از جمله افردای هستند که در معرض ابتلا به میخچه قرار دارند.

پوشیدن جوراب، استفاده از محصولات نرم کننده و مرطوب کننده پوست و شستن مرتب و خشک کردن پا ها روش های ساده و موثری هستند که در پیشگیری و درمان میخچه نقش بسیار مهمی ایفا می کنند.

قطره میخچه مهدارو یک محلول حاوی 16.7 درصد اسید سالیسیلیک است که می تواند در بر طرف کردن میخچه های دست و پا و رفع قسمت های شاخی پوست موثر باشد. این فرآورده همچنین قابل استفاده برای از بین بردن زگیل می باشد. جهت مصرف قطره مهدالیزین آن را دقیقا در محل زگیل استفاده کرده و از تماس آن با نواحی سالم پوست جدا خودداری کنید.

سالیسیلیک اسید یک اسید طبیعی است که برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی چون آکنه، شوره سر، زگیل، میخچه و... مورد استفاده قرار می گیرد. این اسید پرکاربرد، لایه های بیرونی پوست را به آرامی برداشته و به این ترتیب روند لایه برداری طبیعی پوست را تسریع می کند. اسید سالیسیک همچنین اثرات ضد التهاب و ضد باکتری بر روی پوست داشته و مانع از مسدود شدن منافذ پوستی می شود.

احتمال بروز واکنش های آلرژیک در اثر استفاده از این اسید بسیار نادر بوده و همین مسئله آن را به یکی از پرکاربرد ترین ترکیبات در تهیه محصولات آرایشی، بهداشتی و مراقبتی تبدیل کرده است. سالیسیلیک اسید به طور گسترده در تهیه فرآورده های ضد آکنه، ضد چروک، لایه بردار و محصولات درمان کننده بیماری پوستی پسوریازیس به کار برده می شود.

محصولات مشابه

بیشتر